Lumpy: nestalo se mi to, zatim
RTI slape na jednicku *tuk,tuk*, ale tak poustim ho celkem casto, hlavne v noci, mlze ci hustem snezeni, i kdyz znam +- cestu, pac pak vidim, zda me ceka zatacka ci vracecka
takze to mam asi vecne procistene behem. No a auti mam garazovane, takze asi i to je plus. Ale dvakrat se mi v prochladlem aute stalo, ze tak 10 vterin se mi vlnil obraz
aldapu: vitej
all: vcera dostalo
DSTC zabrat. Neni divu, prvni cestare jsem v nasem kraji potkal kolem 5. vecer!!! A to jsem jezdil od obeda
Ale jel jsem na hasicky pristup vedle tunelu na hlavni zeleznicni trati, jsou to takove velike placky, rovne a tam jsem zkousel to co ve videu. Teda udelal bych ten slalom asi taky v pohode, ale to jsou brutalni "kovove" rany, jak to vyblokuje jedno a pak dalsi kolo
Presne jak jste psali. No je to proste normalni. Jen by me zajimalo, kdyby clovek mel letni obuti, tak ho to snad jeste hodi do vetsiho smyku, ne? Zlaty zimaky
Co jsem jel pres Jeseniky, tak se mi stavalo, ze DSTC blikalo i klidne 200m v kuse, auti jelo rovne, pohoda. Nejhorsi byly klopene zatacky plne ledu a v nich se jeste vyhybat zapadlym kamionum, ktere v nich sklouzly mimo cestu. To jsem se parkrat bal. Nastesti prerozdelovani vykonu na kolo s vetsim zaberem funguje a tak jsem se z toho dostal. Ale neni to moc prijemny, kdyz clovek citi, jak zadek klouze a predek se to snazi vytahnout
ale volvik je sikula
Jo a udelam si tu take novou galerii, mam par novych fotek. No a navic uz tu je i dost novych lidi, co auti nevideli, tak at se kouknou taky
Pavluňa: