Zdarek vsichni, tak jak se dari? Ja jsem tu desne dlouho nebyl, bo jsem ted nemel vubec cas. Jak se tesite na teple jarni a letni dny? Ja jsem si o vikendu poradne volvise vycistil a hned se mi v nem jezdi lepe. Poridil jsem si tu vanu do kufru a naprosta spokojenost, na to ze je to polsky vyrobek... Ve volvu chtej za o neco lepsi vanu do kufru 5500Kc!!! Dokonce jsem zjistil k cemu byla takova plachticka co jsem mel u rezervy. Porad jsem netusil k cemu to a hle na strankach volva mi bylo napovezeno - - "ochrany kryt narazniku"
hold to maj kluci svedsti vymyslene... Divam se ale jeste po stresnich nosicich (na lyziny). Koupil jsem si minuly rok za 800Kc ale je to des. Nejen ze vypadaj uplne desne, ale jeste delaj hroznej kraval... Nemate nejake doporuceni? Ve volvu chtej za nej 4500Kc (paradoxne mene, nez za gumovou vanu...) a pry ty Thule jsou taky hlucny...
Jinak uz jsem zjistil proc mi auto lehce tahne do prava... Zajimave je, ze nikdo z automechaniku ani na geometrii na to neprisli... Fakt to nechapu... Mam trosku posunutou predni napravu.. Prave predni kolo mam bliz k zadnimu nez je tomu na leve strane. V podstate oprava by nemel byt zadny problem. Predni naprava je tam uchycena na takovych sroubech v gume a tim se to da nastelovat... Kamos mi to nekdy az bude cas udela, bohuzel ted na to nebyl cas, bo se diky tomu prenastaveni musi znova seridit geometrie.. Hlavni je, ze uz vim, cim to je. At se jdou na tech geometriich vysr.t. Me k tomu stacil metr a premerit si vzdalenost mezi prednim a zadnim kolem. Tak zatim cus!
Btw. zas mi utekla na ebay jedna maska
uz mam paypall i ucet na ebay, ale hold to nekdo vydrazil draz nez byl muj limit... Tak priste...