Cago belo, hlasim sa z Ruzinova... Akonahle som tu medzi barakmi zaparkoval, crajchol som debilne prednym pravym kolesom o kamene, ktore brania v parkovani na trave a vytesoval som sa, ze som netrafil naraznik. Odrapilo mi z bocnej strany pneumatiky fajny kusok gumy a bojim sa, ze mi to drbne zajqazdy a ja sa vyburam... Uvidim zajtra ci koleso bude sfuknute alebo nie, ako ked odsmyknete ostrym nozom kusok z bocnice gumy... Teraz neviem co s tym idem robit tu v BA, ci kupit jednu pneumatiku rovnaku a vymenit ju za tu nacatu, alebo len dat nahodit duse do oboch prednych kolies a nechat to vyvazit??? Nemam moc financii na taketo ucely ale zbytocne kupovat novu pneumatiku by som nechcel. Tie gumy su jazdene druhu zimu a zatial su tak na 75% dobre... Continental WinterContact TS830 91T, 205/55/R16... Bojim sa na tom ist v nedelu domov a na dojazdovke by som mohol ist maximalne 80km/hod...Ako je to s dusami? nie je problem dat dusu do bezdusovej gumy? nemate niekto tuto pneumatiku v BA a okoli? stacila by aj jazdenka v priemernom stave
dajte nejake rady alebo tipy, dakujem